بسيج در فتنه و شبيخون فرهنگي دشمن هرگز راه خود را گم نكرد

2

مهم‌ترين دستاورد بسيج اين بود كه در شبيخون و تهاجم فرهنگي دشمن و در مقابل بي‌اعتنايي دولت‌هاي وقت، هرگز راه خود را گم نكرد و اوج تجلي اين روحيه در فتنه 88 بود.

مجتبي شاكري در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: براي پيشبرد اهداف بزرگ انقلاب اسلامي نياز به مردان بزرگي است كه به دنيا از منظر ائمه طاهرين و قرآن نگاه كنند. وي ادامه داد: اين مردان بزرگ، افرادي هستند كه در بصيرت قوي، در شجاعت بي‌مانند، ‌در زندگي فردي ساده زيست هستند و مقهور و مغرور قدرت و ثروت و شهوت نمي‌شوند و نمود و نماد همه اين ويژگي‌ها در انسان نمونه جمهوري اسلامي يعني بسيجي‌ها متجلي است. *اوج بي‌اعتقادي و اهانت به فرهنگ بسيجي در دوران اصلاحات بود اين رزمنده و جانباز دفاع مقدس بيان داشت: اينكه ما چقدر توانستيم از اين پديده در ساختار نظام اسلامي خود بهره ببريم و ميزان تحقق خواسته امام (ره) را كه فرمودند “مديريت بسيج در جنگ نشان داد كه مي‌توان كشور را با مديريت بسيجي اداره كرد”، در فراز و فرود حوادث به يك ميزان نبوده است.

شاكري گفت: متأسفانه برخي دولت‌ها بعد از دوران دفاع مقدس از اينكه از بسيجيان استفاده كنند يا خودشان روحيه بسيجي‌ داشته باشند، پرهيز كردند. وي اظهار داشت: اين روحيه در دوران دولت موقت بسيار به چشم مي‌خورد؛ دولت موقت به اين مسئله اعتنايي نداشت و بني‌صدر نيز اصلاً نسبت به اين تفكر و فرهنگ بي‌اعتقاد بود. شاكري ادامه داد: در دوران دولت سازندگي نيز به دليل اينكه اين دولت به طرف طبقه بروكرات حركت كرد، از فرهنگ بسيجي و فرهنگ جبهه و دفاع مقدس فاصله گرفت. اين جانباز دفاع مقدس خاطرنشان كرد: اين نوع نگاه به بسيج در دولت دوم خرداد به اوج خود رسيد به طوري كه به بي‌اعتنايي به فرهنگ بسيجي و حتي اهانت به بسيج و فرهنگ جهاد و شهادت پيش رفت. مشاور رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: دولت‌هاي پيشين به ويژه دولت اصلاحات چون به دنبال ايجاد رابطه با استكبار بودند و به تصور خود مي‌خواستند اين ديوار بي‌اعتمادي رابردارند، بسيج را مخل دست‌يابي به اهداف خود مي‌دانستند. *پيوند عميق با مردم و اتخاذ مواضع شجاعانه در مقابل استكبار تجلي روحيه بسيجي است شاكري تصريح كرد: البته به لطف الهي رويكردي كه در چند انتخابات شوراي شهر، مجلس شوراي اسلامي هفتم و هشتم و دولت‌هاي نهم و دهم ايجاد شد، باز فرهنگ مقدس و عميق بسيجي به ميهن بازگشت.

وي ادامه داد: روحيه‌اي كه رئيس جمهور در سفرهاي استاني و ديدار با مردم دارند، درست مشابه رفتارهايي است كه رهبر معظم انقلاب در دروان رياست جمهوري در ديدار با مردم و دانشجويان و همچنين در اتخاذ مواضع‌ شجاعانه در مقابل استكبار است كه خود تبلور روحيه بسيجي است. اين جانباز دفاع مقدس در خصوص نقش بسيج در پيشرفت آرمان‌هاي انقلاب و كشور نيز گفت: به تناسب اينكه نظام بستر بهره‌مندي از اين ذخيره الهي را فراهم كند، بسيجيان نيز مي‌توانند منشأ خدمات بزرگي براي نظام باشند. *بسيج راه ولايت و صراط مستقيم را همواره در طول حيات خود حفظ كرده است وي مهم‌ترين دستاورد بسيج را حركت در مسير ولايت خواند و خاطرنشان كرد: از آغاز تأسيس بسيج تا امروز فهرست متولي از خدمات و نقش‌آفريني اين نهاد مقدس در عرصه‌هاي مختلف نظام به چشم مي‌خورد ولي مهم‌ترين اقدام بسيج اين بود كه در شبيخون و تهاجم فرهنگي دشمن و در مقابل بي‌اعتنايي دولت‌هاي وقت، بسيج راه خود را گم نكرد.

اين رزمنده و جانباز دفاع مقدس افزود: بسيج راه ولايت و صراط مستقيم را همواره در طول حيات خود حفظ كرده است و اوج اين روحيه در فتنه 88 متبلور شد؛ به طوري كه امروز افتخار مي‌كنيم كه اگر بسيجيان صدر اسلام، راه را گم كردند اما بسيجيان حضرت روح‌الله راه را گم نكردند و پاي پرچم ولايت ايستادند و موجب شد كه نتيجه فتنه‌اي كه در دوران ما رخ داد با دوران صدر اسلام كاملاً متفاوت شود. شاكري، عنوان بسيجي و صفات و ويژگي‌هاي او را آموزش عملي بصيرت‌افزايي براي جامعه دانست و بيان داشت: وجود بسيجيان در ميان آحاد ملت، خود آموزش عيني و بدون كلام بصيرت است و چه بسا بسيجيان در پايگاه‌هاي بسيج، دانشگاه‌ها و مراكز فرهنگي بتوانند با آموزش‌هاي عملي اين روحيه را بيشتر ترويج دهند.

دیدگاه ها غیرفعال است