برگزاری نگارخانهای به وسعت یک شهر در خیابانها و بزرگراههای سطح شهر دلایل روانشناسی و عقلایی ندارد و این اقدام نوعی وهم آثار هنری است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، مجتبی شاکری در تذکرات پیش از دستور دویست و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: سازمان زیباسازی نگارخانهای به وسعت یک شهر را سال گذشته برگزار کرد که البته این طرح کاستیهای خاص خود را داشت.
وی ادامه داد: نگارخانهها در سراسر جهان در مکانهایی محدود و ثابت برگزار میشوند و این اقدام نیز دلایل روانشناسی و عقلانی دارد.
شاکری ادامه داد اینکه شهر را جایی برای نمایش آثار بزرگ داخلی و خارجی قرار دهیم نوعی وهم آثار هنری است چرا که باید این آثار در بوستانها و فضاهایی که ارامشدهنده است نمایش داده شود.
عضو شورای اسلامی شهر تهران درباره هرندی و آسیبهای اجتماعی آن اظهار داشت: از اقدامات مدیریت شهری در محدوده هرندی تشکر میکنیم ولی شهرداری تهران مسئول تمام ابعاد و آسیبهای اجتماعی نیست و ریشه برخی از این موارد و آسیبهای اجتماعی به اشتغال، مسکن، درآمد و تحصیل باز میگردد که قطعا این موارد در محدوده اختیارات شهرداری نمیباشد.
وی بیان داشت: اگر شهرداری دقت نکند زیر باری از مسئولیت میرود که قطعا اگر از پس آن برنیاید در جامعه منفعل نمایش داده خواهد شد.
شاکری گفت: ما نباید فقط بر روی مسائل اجتماعی متمرکز شویم بلکه تمامی ابعاد نیز باید در برنامه کاری خود قرار دهیم و از وظیفه اصلی مدیریت شهری باز نمانیم.
وی افزود: مجسمهای در میدان توحید نصب شده که نمایش یک مرد عصبانی و مشمئز کننده است لذا این مجسمه باید برداشته شود.
این گفت وگو را در سایت خبرگزاری فارس مشاهده بفرمائید.
این گفت وگو را در سایت خبرگزاری تسنیم مشاهده بفرمائید.