برخي احزاب اصولگرا در فتنه پس از انتخابات دچار غفلت شدند

2

عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران گفت: برخي احزاب و اشخاص در ماجراهاي بعد از انتخابات دچار غفلت شدند كه نمونه آن طيفي از جريان اصولگرايي با رهبري برخي افراد بود كه در جريان انتخابات و ماجراهاي بعد از آن كم‌كاري داشتند.

مجتبي شاكري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي باشگاه خبري فارس «توانا» به ارزيابي عملكرد احزاب پس از انقلاب اسلامي در ايران پرداخت و افزود: شاخص‌هايي براي بررسي و عملكرد احزاب وجود دارد كه با وجود آن مي توان جايگاه اشخاص حقيقي، حقوقي و احزاب سياسي را ارزيابي كرد.

وي در ادامه افزود: قانون‌گرايي در كنار نگاه احزاب به مبارزه با فقر، فساد و تبعيض، ملاك خوبي براي ارزيابي احزاب و افراد در جامعه محسوب مي‌شود؛ چرا كه عدم توجه به اين شاخص‌ها به زندگي اجتماعي مردم ضربه وارد مي‌كند. اين فعال سياسي اصولگرا به سومين شاخص احزاب اسلامي در ايران اشاره كرد و افزود: محصور نشدن در قدرت، ثروت و شهوت شاخص ديگري براي تشخيص عملكرد خوب احزاب سياسي در كشور است.

شاكري تصريح كرد: تولي و تبري احزاب نسبت به انقلاب، حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري و توجه به خطوط قرمز تبيين شده توسط رهبر انقلاب كه اين خطوط معيار و ملاكي است براي تشخيص افراد حقيقي و حقوقي تا مسير انقلاب بهتر حركت ‌كنند. وي اضافه كرد: نكته‌اي كه از اهميت ويژه‌اي برخوردار است فصل‌الخطاب قرار دادن مقام معظم رهبري است يعني در آنجايي كه اشخاص حقيقي و حقوقي دچار اختلاف مي‌شوند، براي حل اختلافات بايد به اين نقطه بازگردند.

شاكري در پاسخ به اين سوال كه آيا مي‌توان احزاب سياسي كشور را به دولت محور و مردم محور تقسيم كرد، گفت: احزاب را مطابق با گفتمان انقلاب مي توان به دو گروه امام و رهبر باور و مخالف گفتمان امام و رهبري تقسيم كرد. وي بيان كرد: كساني كه انديشه امام و رهبري را قبول ندارند، قانون گريز هستند و تولي و تبري را عمل نمي‌كنند و به دنبال ثروت، قدرت و شهوت هستند و مقام معظم رهبري را فصل‌الخطاب قرار نمي‌دهند.

عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران به دسته دوم احزاب خارج از چارچوب اشاره كرد و گفت: برخي از احزاب و اشخاص در فتنه بابي‌بصيرتي در ماجراهاي بعد از انتخابات دچار غفلت شدند كه نمونه آن طيفي از جريان اصولگرايي با رهبري برخي افراد بود كه در جريان انتخابات و ماجراهاي بعد از آن كم‌كاري داشتند.

شاكري در پايان تاكيد كرد: ما بايد تلاش كنيم افرادي كه دچار انحراف و بي‌بصيرتي شدند و به جبهه مقابل پيوستند، با شعار جذب حداكثري و دفع حداقلي به اين سمت بكشانيم تا مجموعه اصول‌گرايي با وحدت و انسجام خود براي حضور در صحنه‌هاي مهم آماده شود.

دیدگاه ها غیرفعال است