با عمل خاتمی در فتنه 88 او همچنان مورد غضب رهبری است/ چرا اصلاح‌طلبان بستن لیست انتخابات را به خاتمی سپرده‌اند؟

3

رییس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران از اصلاح‌طلبان شورا خواست به این سوال پاسخ دهند که چرا بستن لیست خود برای انتخابات را به محمد خاتمی که بعد از فتنه 88 همچنان مورد غضب رهبری  است، سپرده‌اند.
مجتبی شاکری در جریان سیصد و چهل و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران خطاب به اصلاح‌طلبان شورای شهر اظهار کرد: شما خوب می‌دانید که با عمل خاتمی در  فتنه 88 او همچنان مورد غضب  رهبری است و ایشان وی را به حضور نپذیرفتند چراکه در جریان فتنه بدعهدی کرد و با وجود اینکه اعلامیه داده بود که اردوکشی خیابانی به راه نیفتند ، اما خودش به همراه میرحسین و کروبی شرکت کردند.
وی افزود: خاتمی از افرادی خواست نزد رهبری وساطت کنند اما ایشان نپذیرفت و گفت اگر او به قرائت و تحلیلی رسیده است، آن را به مردم اعلام کند. اما خاتمی از اجابت این توصیه هم سر باز زد. سوال این است که اصلاح‌طلبانی که صداقت دارند، چرا با او که از سال 88 تاکنون همچنان مورد عضب مقام معظم رهبری بوده جلسه می‌گذارند و بستن لیست انتخاباتی را به وی می‌سپارند.
شاکری با اشاره به کلام امام علی (ع) مبنی بر اینکه «دوستان تو سه کس هستند؛ دوست تو، دوست دوست تو و دشمن دشمن تو»، گفت: اصلاح‌طلبان تکلیف خود را با این کلام امیرالمومنین (ع) مشخص کنند.
وی در بخش دیگر سخنانش ضمن ابراز تاسف از حادثه معدن یورت و تسلیت به خانواده جان‌ّباختگان این حادثه، گفت: چند سال قبل برای ساخت یک سریال درباره زندگی معدن‌چیان، طی یک پروژه تحقیقاتی مصاحبه‌های مفصلی با کارگران معدن انجام دادیم که نشان از وضعیت فاجعه‌بار شرایط کاری آنها داشت و این وضعیت ربطی هم به دولت فعلی ندارد. به دلیل نیاز کارگران معدن به کار کردن، تمام حقوق آنها توسط اغلب کارفرمایان اعم از داخلی و خارجی پایمال می‌شود.
شاکری با بیان اینکه اغلب کارگران معدن از وسایلی که برای مصون ماندن از خطرات معدن لازم است محروم هستند و حتی از حقوقی نظیر لوازم کار ایمن و شست‌وشوی بدن هنگام خروج از معدن نیز برخوردار نیستند، گفت: قراردادهای اغلب کارگران معدن به صورت سفید امضا می‌شود و بعدا مفاد آن توسط کارفرما درج می‌شود. به این ترتیب عملا نوعی بردگی بر وضعیت کارگران معدن حاکم است، اما آنها معمولا چند ماه حقوق معوقه دارند تا نتوانند مطالبات خود را مطرح کنند.
این عضو شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت بد جسمی اغلب کارگران معدن که به بیماری‌های عفونی، پوستی و تنفسی مبتلا هستند، تصریح کرد: بهتر است مسوولان از نمایش‌های تلویزیونی دست بردارند و مصاحبه‌های متناقض و بی‌پایه درباره پوشش بیمه‌ای معدن‌چیان را متوقف کنند و در عوض به شکل ریشه‌ای مشکلات معدن‌چیان را مورد رصد قرار دهند. یورت یک نمونه از صدها معدنی است که دچار وضعیت مشابه هستند.
وی یادآور شد: وضعیت کارگران معدن در پژوهش اولیه و مصاحبه های عمیقی که با آنان شد آن‌قدر بغرنج بود که ما نتوانستیم درباره آنها سریال در سیمافیلم تولید کنیم چراکه به هیچ وجه وضعیت برده وار آنها در سیما قابل نمایش نبود.

دیدگاه ها غیرفعال است