دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه اصلاحطلبان باید نسبت خود با ولایت فقیه و مکتب امام (ره) را به روشنی مشخص کنند، گفت: چرا احزاب حامی جریان سیاسی حاکم در کشور، مسوولان را منصفانه نقد نمیکنند و از رییسجمهوری که به واسطه حمایت این احزاب توسط مردم انتخاب شده، حساب نمیکشند؟
به گزارش روابط عمومی جمعیت جانبازان، مجتبی شاکری در همایش فصلی خانه احزاب روز پنجشنبه ١١ مهر ١٣٩٧ در سالن اجتماعات وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه همه تشکلهای سیاسی و احزاب بر سر سفره انقلاب اسلامی نشستهاند، گفت: ما به واسطه تقدیم ٢۶۰ هزار شهید، بیش از ۵۰۰ هزار جانباز، ۴٣ هزار آزاده سرافراز، هفده هزار شهید تررو، حدود ٢۰۰۰ شهید مدافع حرم و میلیونها تن که خانوادهها و وابستگان به این شهدا و ایثارگران هستند، نشستهایم.
فایل صوتی این سخنرانی را میتوانید اینجا گوش دهید.
وی ادامه داد: بنابراین اکنون ما در حالی یکدیگر را نصحیت کرده و باید و نباید میگوییم که مدیون جانفشانی شهدا هستیم. اکنون یکایک احزاب باید پاسخگو باشند که با مملکت چه کردهاند؟ تمام صلاح و فساد کشور در برهههایی که مقام معظم رهبری فریاد «این عمار» سر دادند، مربوط به افراد و احزاب حاضر در همین جلسه است و اکنون یکایک ما باید پاسخگو باشیم که آن زمان که رهبری در غربت نماز جمعه تهران به حضرت ولیعصر (عج) احتجاج کردند، کجا بودیم؟
وی با انتقاد از برخی جریانهای سیاسی که مدعی نبود آزادیهای مدنی هستند، گفت: در حال حاضر ظرفیت فضای مجازی به حدی است که هر فرد خارج از کنترل مقررات فعالیت حزبی وزارت کشور میتواند به تنهایی کار حزبی تمام عیار و عمیق انجام دهد. بنابراین به جای خرده گرفتن به مقررات و آزادی فعالیتهای سیاسی، باید کارنامه خود را به بوته نقد بگذاریم و بگوییم که با انقلاب اسلامی، مکتب امام راحل (ره) و قانون اساسی و منشور گام دوم انقلاب چه کردهایم.
شاکری با یادآوری این جمله امام خمینی (ره) که فرمودند «من شما طبقه گودنشینان را از آن کاخنشینان بالاتر میدانم … یک موی شما بر همه آن کاخنشینها و آنهایی که در این انقلاب هیچ فعالیتی نداشتند، بلکه کارشکنی هم تا آن اندازه که میتوانستند میکردند و الآن هم هر مقدار که بتوانند میکنند، یک موی شما بر همه آنها ترجیح دارد»، اضافه کرد: احزاب باید پاسخگو باشند که چرا بجای دفاع از پرچم مقاومتی که امام راحل در طی هشت سال به اهتزاز درآوردند در مقابل «جام زهر» دم بر نیاوردند و بگویند که در طول چهل سال گذشته برای تحقق عدالت که هدف انقلاب اسلامی بود چه کردهاند؟ احزاب اصلاحطلب باید پاسخگو باشند که چرا زمانی که بحث مانور اشرافیت در جامعه در نماز جمعه مطرح شد، سکوت پیشه کردند و به انتفاد از این گفتنمان برنخواستند؟ و چرا فعالیت سیاسی آنها به سمت و سویی رفت که به جای به اهتزاز در آمدن پرچم مقاومت، دو قطبی «مقاومت» و «مذاکره» را شکل دادند و به مذاکراتی منجر شد که دیدیم از دل آن چه چیزهایی بیرون آمد.
دبیر کل جمعیت جانبازان با انتقاد از اینکه احزاب اصلاح طلب آنطور که باید برای تحقق فرمان ٩ مادهای رهبر انقلاب درباره برجام تلاش نکردند، گفت: به جای اینکه به دستور رهبری مبنی بر اجرای هر تعهد دربرابر عمل به تعهد طرف مقابل در مذاکرات، توجه شود، طرف ایرانی تمام تعهدات خود را ایفا کرد و روی میز از تعهدات ما خالی و از تهدیدها و تحریمهای طرف مقابل که دست برتر مذاکرات را گرفته بود، پر شد و به این ترتیب تحریم های فلج کننده و مادر تحریمها علیه ایران وضع شد. سوال اینجاست که اکنون کدام دستگاه قضایی قرار است به بار همه جانبه ای که به واسطه عمل نکردن دشمن به تعهدات در برجام بر دوش مردم قرار گرفت و توافق نافرجامی که به کشور تحمیل شد، رسیدگی کند؟
شاکری با انتقاد از اینکه چرا احزاب حامی جریان سیاسی حاکم در کشور، مسوولان را منصفانه نقد نمیکنند و از رییسجمهوری که به واسطه حمایت این احزاب توسط مردم انتخاب شده، حساب نمیکشند، اظهار کرد: ما باید مانند امام خمینی (ره) منصف باشیم، کمااینکه ایشان در آغاز انقلاب از خطای نوه خود در قائله مشهد نگذشتند و فرمان دادند که او را دستگیر کرده و حتی اگر مقاومت کرد، با او برخورد کنند. در انقلابی که معمار آن چنین منصفانه و بیطرف عمل میکند، شما احزاب چگونه عمل کرده و میکنید؟ قطعا ممکن است بسیاری از فعالان سیاسی تقوای فردی داشته باشند، اما در عین حال از تقوای جمعی بعضا بیبهره هستند.
دبیر کل جمعیت جانبازان که در جمع نمایندگان احزاب سیاسی رسمی در کشور سخن میگفت، با تاکید دوباره بر اینکه فساد و صلاح جامعه از همین جمع بر می خیزد، گفت: از آنجا که بسیاری از احزاب تکلیف خود را با ولایت فقیه و مکتب امام (ره) روشن نمیکنند، زمانی که فریاد «مرگ بر اصل ولایت فقیه» در اردوکشی خیابانی بر میخیزد، صدای اصلاح طلبان به اعتراض در نمیآید و سردمداران این حرکت را هم نفی نمیکنند. آنها حتی پا را فراتر گذاشته و بی توجه به پرونده این چهرهها در شورای عالی امنیت ملی، در انتخابات شعار «رفع حصر» سر میدهند. از این منطق، عدالت استخراج نمیشود.
وی با بیان اینکه اصلاحطلبان، اصولگرایان و مستقلان زمانی میتوانند به یکدیگر نزدیک شده و همه در خدمت تحقق اهداف کشور باشند که مکتب امام (ره) و منشور گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری را در میان بگذراند و فصل الخطاب فعالیتهای خود قرار دهند، افزود: با عنایت به آیه شریفه « فَلاَ وَ رَبِّكَ لاَ يُؤْمِنُونَ حَتَّى يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لاَ يَجِدُوا فِي أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَيْتَ وَ يُسَلِّمُوا تَسْلِيماً (به پروردگارت سوگند که آنها مؤمن نخواهند بود، مگر اینکه در اختلافات خود، تو را به داوری طلبند؛ و سپس از داوری تو، در دل خود احساس ناراحتی نکنند؛ و کاملا تسلیم باشند) (سوره نساء، آیه ۶۵)»، همه احزاب باید «امام جامعه» را فصلالخطاب بدانند.