نمره حرف‌شنوی شهرداری از شورای شهر تهران ۱۶ است

3

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر نمره حرف‌شنوی شهرداری از شورای شهر در دوره گذشته ۱۲ بوده حتما در این دوره ۱۶ شده است.

مجتبی شاکری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم‌، با اشاره به سالروز شکل‌گیری شوراهای اسلامی شهر و روستا،‌ اظهار داشت: آنچه در دوره چهارم شورای شهر تهران رقم خورد و پیش از آن سابقه نداشت این بود که تعداد اعضای شورا به دو برابر ارتقا یافت و کمیسیون‌های تخصصی از سه به شش رسید.

وی افزود: طبق قانون اعضای شورای شهر موظف هستند 70 ساعت در شورای شهر حضور داشته باشند اما اعضای شورا بسیار بیشتر از این برای شورا وقت می‌گذارند. به ندرت پیش آمده که شخصاً کمتر از 200 ساعت در شورای شهر فعالیت داشته باشم.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران تصریح کرد: یکی دیگر وقایعی که در شورای این دوره رخ داد تصویب برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران بود که یک نقشه راه محسوب می‌شود و هر سال برش‌هایی از آن به اجرا در می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: تعامل شهرداری و شورای شهر، نوع بازدیدهایی که اعضای شورای شهر از پروژه‌ها دارند، حضور مدیران شهری در جلسات کمیسیون‌ها و جلسات شورا بسیار قابل توجه است. پیشرفت‌هایی که در امور مختلف از جمله در فضای سبز حاصل شد مانند ایجاد بوستان 1400 هکتاری یاس که سهم شهروندان تهرانی را از فضای سبز به صورت جدی ارتقا داد از دیگر اتفاقاتی است که در دو سال اخیر به خوبی شاهد آن بوده‌ایم.

شاکری با بیان اینکه در حوزه مترو پیشرفت‌های خوبی صورت گرفته است، گفت: اگر دولت بدهی‌های خود به مترو را پرداخت کند شاهد انقلابی در این بخش خواهیم بود. در حال حاضر بدهی دولت به شهرداری بیش از 10 هزار میلیارد تومان است و این در حالی است که توانسته‌ایم بودجه مترو در شهرداری را به 3 هزار میلیارد تومان افزایش دهیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه چه میزان درباره شعارهایی که پیش از ورود به اعضا به شورای شهر داده شد مانند آلودگی و ترافیک، تلاش صورت گرفته، تصریح کرد: موضوع آلودگی هوا دغدغه هر فردی که در تهران زندگی می‌کند،  است و متأسفانه شاهد هستیم که تعداد روزهای پاک در طول سال ناچیز است اما برای حل این معضل لازم است بدانیم منشاء آن کجاست.

رئیس کمیسیون نامگذاری شورای شهر تهران ادامه داد: در واقع لازم منشاء آلودگی اصلاح شود در غیر این صورت هر اقدامی که صورت بگیرد، حالت مُسکن دارد. بر این اساس به طور جد باید مسئله کیفیت سوخت خودرو را برطرف کرد و متناسب با ظرفیت نسبت به شماره گذاری خودروها اقدام کرد. ساخت پل ها و معابر منوط به این است که تولید و مجوز برای تردد خودرو را متناسب کنیم. نمی توان روزانه هزار خودرو را شماره گذاری کرد، آن وقت بگوییم چرا ترافیک در شهر سنگین است.

وی در پاسخ به اینکه آیا پیش از ورود به شورای شهر که وعده پرداختن اعضای شورا به آلودگی هوا و معضل ترافیک مطرح بود به این موضوعات توجه نشده بود، گفت:  مضیقه‌های قانونی و ساختاری و کاستی‌های این موارد برایمان روشن نبود ولی در حال حاضر اجرای صحنه برای ما کاملا مشخص است.

شاکری درباره ارتباط شورای شهر و شهرداری و حرف شنوی این نهاد از شورا نیر گفت: اگر نسبت به گذشته نگاه کنیم کارها با سرعت بیشتری پیش میرود، اگر بگوییم در دوره گذشته شهرداری حائز نمره  بوده در این دوره می توان به آن نمره داد.

انتهای پیام/

 

دیدگاه ها غیرفعال است