رویای ابلهانه بحر تا نهر به پایان رسید / از حمایت منافقین تا ترور دانشمندان هسته‌ای

9

عضو سابق شورای شهر تهران گفت: رژیم صهیونیستی در هیچ نقطه از فلسطین اشغالی از موشک‌های مقاومت در امان نیست و گنبد آهنی هم دیگر نمی‌تواند جان آنان را حفظ کند.

 

مجتبی شاکری دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، پیرامون اهمیت روز جهانی قدس، اظهار داشت: موضوع بحر تا نهر که صهیونیست‌ها با دو خط آبی بر روی پرچم خود به آن اشاره دارند، در حال حاضر به دیوارکشی‌های شهرک‌های صهیونیستی تبدیل‌شده است.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی در هیچ نقطه از فلسطین اشغالی، از موشک‌های مقاومت در امان نیست و گنبد آهنی هم دیگر نمی‌تواند جان آنان را حفظ کند.

شاکری با بیان اینکه دست‌های رژیم صهیونیستی به خون ۱۷ هزار شهید هموطنمان آلوده است، بیان داشت: این رژیم با حمایت از منافقین در کشورمان، شهادت تنی چند از دانشمندان هسته‌ای و حمایت از گروه‌های تکفیری علی‌الخصوص داعش، کارنامه بسیار سیاهی را برای خود رقم‌زده است.

وی افزود: در هیچ نقطه‌ای از دنیا، سابقه ندارد که افرادی با خرید ۵ درصد از خاک یک کشور، ۹۵ درصد دیگر را غصب کنند و این تجاوز آشکار با حمایت آمریکا، انگلیس و شوروی صورت گرفت. متأسفانه این تجاوز، بدعتی در جهان بود که افراد ظالم با اعمال ظلم می‌توانند خواسته‌های نامشروع خود را محقق کنند.

دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه باید گفتمان ضد صهیونیستی در جهان شکل بگیرد، گفت: برای اینکه گفتمان شاخصی شکل بگیرد، باید در قالب لغات کوتاه اما تأثیرگذار بیان شود؛ حضرت امام خمینی (ره) در این امر بسیار توانمند بود و امروز بعد از گذشت چندین سال، با شنیدن عنوان شیطان بزرگ، مستقیماً آمریکا جنایتکار در ذهن‌ها تداعی می‌شود.

وی ادامه داد: عنوان‌های تأثیرگذار، طیف وسیعی از مردم جامعه اسلامی و جامعه جهانی را می‌تواند تحت تأثیر خود قرار دهد. همواره نام رژیم صهیونیستی در افکار عمومی با واژه «نکبت» و «انزجار» پیوندی ناگسستنی دارد.

دیدگاه ها غیرفعال است