امروز سالروز حماسه نهم دی ماه است. حال و هوای 9 دی ماه 88 امروز در همه جای شهر حس می شود. با جستجوی همین عبارت در فضای مجازی، اخبار، سخنرانی ها، تصاویر و مطالب بسیاری در این باب به دست می آید. اما وقتی این عبارت را به زبان انگلیسی جستجو کنید، چیزی جز گزارش وضعیت هوای روز نهم دی ماه در تهران و برخی موضوعات دیگر نمی یابید! این گوشه ای از سکوت و سانسور رسانه های خارجی نسبت به حماسه نهم دی ماه است.
مجتبی شاکری، عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، در پاسخ به خبرنگار شفاف مبنی بر اینکه آیا جریان فتنه منحصر به بعد انتخابات 88 است یا قبل آن نیز بود، گفت: چند نظریه در این رابطه مطرح است. برخی آن را یک نوع بداخلاقی یا لجبازی انتخاباتی می دانند که این نظریه سطحی بوده و زیاد درست نیست. زیرا در اظهارات سران فتنه، مسئله نامه اهانت آمیز سروش به مقام معظم رهبری نیز عنوان شد که برای رسیدن به این مرحله 20 سال تلاش شده بود. نوع سازماندهی مجموعه فتنه نشاندهنده عقبه طولانی مباحث نظری آنها بود.
وی افزود: آقای تاجیک که کتاب «اصلاحات یک» را در شورای راهبردی دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی نوشت، بعد آن کتاب «اصلاحات دو» را نیز نوشت. مبحث کتاب دوم به جریانات فتنه و این دست اتفاقات اشاره داشت.
شاکری با اشاره به جریانات فتنه دیگری که پیش از این کلید خورده و با شکست مواجه شده بود، گفت: 18 تیر 78 یکی از آن روزهایی بود که اردو کشی خیابانی جهت به چالش کشیدن ولایت فقیه و قانون اساسی مطرح شد. در قضیه بعد از 11 سپتامبر هم این اتفاق را داشتیم. نامه ای تحت عنوان «جام زهر» نوشتند و مستقیما به رهبری حمله کردند. آنها می خواستند ولایت فقیه را در قانون اساسی خنثی کرده و اختیارات را به ریاست جمهوری منتقل کنند. یعنی در مواضع بین المللی و داخلی اختیارات را از رهبری بردارند که موفق نشدند. از این رو انرژی خود را روی قضیه فتنه سال 88 گذاشتند.
وی در خصوص تأثیرات مهم 9 دی بر رسانه های خارجی این طور گفت: این حماسه برای آنها مانند آواری بود که بر سرشان خراب شد. تجربه امریکایی ها و اروپایی ها برای اجرای کودتای مخملی در کشوری مثل شوروی سابق یک تجربه موفق بود. آنها با همان تجربه وارد مملکت ما شدند و با حمایت های مالی، تشکیلاتی، اطلاعاتی و رسانه ای که کاملا در اختیار جریان فتنه بودند، قصد براندازی داشتند. آنها فکر کردند با اردوکشی خیابانی و اتهام تقلب می توانند نظام را دچار عقب نشینی کنند لیکن نه در مورد رهبری و نه در مورد مردم نتوانستند به مقصد خودشان برسند.
این عضو جمعیت ایثارگران خاطرنشان کرد: لذا مشخص شد بحث لیبرال دموکراسی و حمایت از آرای مردم یک دروغ است که امریکایی ها فقط حرف آن را می زنند وگرنه به خشن ترین وضع، ملت ها را تحت فشار قرار می دهند. به خصوص دست داشتن سفارتخانه های غربی علی الخصوص انگلیس باعث یک رسوایی برای آنها بود.
وی همچنین درباره چهره سیاسی پیش از انتخابات سران فتنه اظهار داشت: اغلب افرادی که از مجریان و سران فتنه بودند قبل انتخابات 88 چهره موجهی در مملکت داشتند اما بعد از آن که همه چیز درباره آنها افشا شد، برایشان سنگین تمام شد و کاملا تخریب شدند. به نوعی می توان گفت حداقل تا یک دهه مهره های امریکا و رژیم صهیونیستی نمی توانند در ایران قد علم کنند.
شاکری در پایان با تأکید بر هوشمندی مردم نسبت به شرایط قوه مقننه، قوه قضاییه و سایر دستگاه های اجرایی افزود: درست است که مردم انتقادهایی نیز دارند اما این انتقاد می تواند با نوعی بزرگنمایی منجر به براندازی نظام شود. مردم ما بین انتقاد و دفاع از نظام فاصله می گذارند. انتقادها سر جای خود محفوظ است ولی جایی که بحث دفاع از نظام، رهبری و عاشورا مطرح است، دیگر قابل اغماض نیست. غربی ها هنگام خط دادن به سران فتنه، به این موارد توجهی نکردند و دچار اشتباه در تحلیل ها شدند که اینگونه شکست خوردند.